Skip to main content

Over ons

Tandtechnisch Laboratorium Custers is al meer dan 40 jaar een zelfstandig allround laboratorium. Met Martien Custers als oprichter van het laboratorium zijn wij een volwaardig laboratorium dat de beschikking heeft over alle disciplines in het tandtechnische vak.

“THE SKY IS THE LIMIT”.

Ons team van acht deskundige medewerkers vervaardigt alle voorkomende werkstukken. Het laboratorium beschikt over de modernste apparatuur, zoals het cadcam en revolutionaire ivobase systeem. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij bij Tandtechnisch Laboratorium Custers uitsluitend hoogwaardige kwaliteit afleveren.

Voor ons geldt het motto:
“The sky is the limit”.

U – als patiënt – bent voor ons het middelpunt. Uitstekende service en persoonlijke aandacht voor uw wensen, staan bij ons hoog in het vaandel. En voor reparaties aan uw prothese geldt: Klaar terwijl u wacht!

Wachtkamers

TTLM.Custers heeft de beschikking over diverse wachtkamers. Een ervan is onze binnentuin waar u in “huiselijke”sfeer op uw gemak uw kop koffie kunt opdrinken terwijl wij aan uw gebit werken. Indien gewenst heeft u ook de mogelijkheid om “privé” te gaan zitten. Geeft u dit gerust aan en onze medewerker begeleidt u naar de wachtkamer waar u rustig kunt zitten en van uw kop koffie kunt genieten.