Procedure van Implantologie

Implantologie

Een implantoloog vervangt één of meerdere tanden door implantaten. Deze implantaten worden na het plaatsen voorzien van een kroon, brug of een overkappingsprothese. Wanneer heeft u een implantaat nodig? Als u een tand of kies mist kunt u een implantaat laten plaatsen....

Op het implantaat wordt dan een kroon geplaatst. Draagt u een kunstgebit en is er te weinig houvast in de kaak waardoor het kunstgebit niet (meer) goed zit, dan kunnen er 2 of 4 implantaten geplaatst worden. Daarna wordt er een volledige prothese gemaakt die vastklikt op de implantaten (klikgebit). Tijdens de behandeling wordt onder plaatselijke verdoving het implantaat in het kaakbot gezet. In de daarop volgende 2 tot 6 maanden hecht het kaakbot zich aan het implantaat. Daarna kan een kroon, brug of kunstgebit gemaakt worden.


kosten...

Voor een compleet klikgebit bent u een eigen bijdrage van 17% van het totaalbedrag verschuldigd. Om er zeker van te zijn dat u geen onnodige kosten maakt, adviseren wij u om bij uw eigen verzekering te informeren naar de financiële mogelijkheden.

Risico's

De kans van slagen van een implantaatoperatie is zeer groot. Goed onderzoek vooraf maakt de kans op complicaties of mislukkingen minimaal. Toch kan er direct na het plaatsen van een implantaat tijdelijk ongemak zijn in de vorm van napijn of zwelling. Ook komt het een enkele keer voor dat een implantaat niet vastgroeit en moet worden verwijderd. De kans hierop is groter als u rookt.
TTL Custers

Contactgegevens

  • Telefoon:

    0478 - 58 19 97

  • E-Mail:

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social media

Adres

  • Oirloseweg 4
  • 5807 EG Oostrum Nederland
Alle rechten voorbehouden © , TTL Custers
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden